" Τ Ο Ξ Ο Τ Η Σ "

Από 23/11 έως 21/12

Ανεξάρτητοι, ταλαντούχοι, φλύαροι, κοινωνικότατοι, και αθλητικοί. Είναι οι άνθρωποι που είναι συνήθως γεμάτοι με μπλεξίματα αλλά με καρδιά, ιδέες, τρομερή θέληση και ταλέντα, και επιρρεπείς στις κακές συνήθειες. Ουσιαστικά χαρακτηρίζονται ασταθείς και ατιμούληδες. Είναι όμως τόσο γλυκοί και γεμάτοι γοητεία που σίγουρα θα σας πείσουν να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Στρεσαρισμένοι πάντα και νευρωτικοί. Δεν είναι όμως δύσκολοι άνθρωποι. Το αντίθετο μάλιστα. Το μοναδικό δύσκολο τους κομμάτι είναι να τους κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείωτο. Υπερβολικά κινητικοί και κοινωνικοί, κουράζουν κάποιες φορές τους γύρω τους με όλη αυτή την ενέργεια τους, αν όμως τους αγαπάτε πρέπει να τους δεχθείτε έτσι χωρίς να τους περιορίσετε γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον περιορισμό. Ιδιαίτερα ηθικολόγοι τους ενδιαφέρει ο κοινωνικός τους περίγυρος και η άποψη του. Όλα αυτά βέβαια γιατί είναι τρομερά ανασφαλής σαν άτομο. Βέβαια είναι αφελής και υπερβολικός σε βαθμό που πολλές φορές σοκάρει. Το χιούμορ του καθηλώνει και πρέπει να πούμε ότι είναι ένα άτομο ανεξάρτητο και δυναμικό. Στην πραγματικότητα είναι «εαυτούλης» και ίσως να σας κουράσει η παράλληλη πορεία μαζί του. Είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου αφού τον κυβερνά ο πλανήτης Δίας. Αυτό έχει και αλλά θετικά όπως το ότι είναι άριστος σαν φίλος και εξαιρετικός σαν διπλωμάτης.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΤΟΞΟΤΗ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΣ):

Είστε πάντοτε ευγενική και ειλικρινής. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις και είστε εξωστρεφής πέρα από το φυσιολογικό. Είστε συνεργάσιμη και η φυσική σας ροπή είναι να μην ζείτε μόνη σας. Σέβεστε τους τύπους, τα έθιμα και τις
συμβατικότητες της κοινωνίας. Υπάρχει αρκετή δόση παρορμητικότητας μέσα σας και μερικές φορές μιλάτε ή ενεργείτε κάπως βιαστικά. Είστε αισιόδοξη και με χιούμορ, αεικίνητη, αξιοπρεπήές και γενναιόδωρη. Αγαπάτε τα σπορ και τα ταξίδια. Υπάρχουν τάσεις να είστε εριστική, αντιδραστική, σπάταλη με έλλειψη τακτ και να σας αρέσει, να είστε το κέντρο της προσοχής, καθώς και να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Με Δ.Ο. απρόσεκτη, άσωτη. ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ, ΛΙΓΑΚΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Καλό είναι οι δραστηριότητες σας να διοχετεύονται κάθε φορά προς μία κατεύθυνση. Χρειάζεται πολύ έλεγχο η ανυπομονησία και η αυτοσυγκέντρωση.

ΤΑΣΕΙΣ γιά ρευματισμούς, ισχυαλγία, προσοχή στα ατυχήματα.

*

* ΤΟΞΟΤΗΣ * (Του γλεντιού και του πανηγυριού)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. * ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Δίας - ημέρα (της καλοπέρασης)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Φωτιά ( ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ) ΦΛΟΓΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Μεταβλητή-προσαρμοστική
ΕΞΑΡΣΗ : Ν. Δεσμός
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΒΛΕΠΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Πέμπτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Τυρκουάζ, Ρουμπίνι
ΜΕΤΑΛΟ : Κασσίτερος
ΑΡΩΜΑ : Μέντα
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Μηροί, Συκώτι, Φλέβες
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Ηπατικές, Αναπνευστικές, Νευρικές, Ισχυαλγία
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Πυριτικό Οξείδιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Χλωριούχο Κάλιο
ΦΥΤΑ : Συκιά
ΧΡΩΜΑ : Μπλέ

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Λέων, Κριός, Υδροχόος, Ζυγός
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 1-8, 14-19, 24-28, 30
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 10, 11, 12
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 13, 20.

*

 |