" Σ Κ Ο Ρ Π Ι Ο Σ "

Από 24/10 έως 22/11

Το ζώδιο του πάθους και των ακραίων καταστάσεων. Μυστικοπαθείς και μυστηριώδεις. Χαρακτηρίζονται αιμοδιψείς αλλά πάνω από όλα είναι εκδικητικοί. Πάντα ακραίοι και συνήθως αυτοκαταστροφικοί. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αντιμετωπίζουν συνήθως προβλήματα με το γεννητικό τους σύστημα. Πρέπει πάντως να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουν τους ανθρώπους σε δυο κατηγόριες: στους καλούς και στους κακούς. Είναι οι άνθρωποι που δημιουργούν εντάσεις στην ζωή τους χωρίς να υπάρχει λόγος. Είναι απλοί αισθησιακοί άνθρωποι υπερβολικά σεξιστές και πολλές φορες χυδαίοι και διαστροφικοί. Πάντως είναι άνθρωποι που δεν ψυχολογούνται εύκολα. Τέλος είναι υπερβολικά τυπικοί και έντιμοι στις συναλλαγές τους (προσωπικές -εργασιακές).
Δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να τους κάνετε να ζηλέψουν γιατί πολύ απλά ζηλεύουν από μόνοι τους. Είναι υπερβολικά παθιασμένοι, άνθρωποι εκρηκτικοί, που με την ζήλια τους είναι σε θέση να καταστρέφουν την σχέση τους. Δύσκολοι στην προσέγγιση και ιδιόρρυθμοι. Αν θέλετε να τους προσεγγίσετε επιδιώξτε το με διάλογο. Προσέξτε μην τον κάνετε να πονέσει και μην τον κοντράρετε γιατί το πιθανότερο είναι, η εκδίκηση του να σας τσακίσει.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΣΚΟΡΠΙΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/ΑΡΗΣ):

Είστε ικανή να λέτε "όχι" και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Εχετε ισχυρή προσωπικότητα και η ισχυρή σας θέληση σας βοηθά να πηγαίνετε κατευθείαν στη καρδιά των πραγμάτων και καταστάσεων. Σας διακρίνει σωματική και νοητική μαχητικότητα καθώς και μια τάση να πειράζετε, να σαρκάζετε ή να κριτικάρετε τους άλλους.
Είστε γενναιόδωρη, πιστή και αφοσιωμένη φίλη, αλλά επικίνδυνη και μάλλον ανελέητη εχθρός. Διαθέτετε αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και κάποια επιφυλακτικότητα. Είστε πίμονη, επιθετική και πεισματάρα. Υπάρχουν τάσεις γιά να είστε ζηλιάρα, φιλύποπτη, σκληρή, εκδικητική, καταπιεστική, αλύπητη, καυχησιάρα, άτομο που προέχει πάντα ο εαυτούλης του και να αισθάνετε πάντα αδικημένο και ανασφαλές. ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η Καχυποψία και η επιφυλακτικότητα κάνουν την σκέψη διστακτική. Χαλυναγωγήστε τα, γιά να αυξήσετε την αποφασιστικότητα σας.

ΤΑΣΕΙΣ γιά έλκος, αφροδίσια νοσήματα, προσοχή στα γεννητικά όργανα και στο παχύ έντερο.

*

* ΣΚΟΡΠΙΟΣ * (Επιμένω, άρα υπάρχω)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ. *ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΚΡΥΦΗ, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Πλούτωνας, Αρης - νύκτα (πάθη, μυστήριο)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Νερό ( ΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ) ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Σταθερή-συντηρητική
ΕΞΑΡΣΗ : Ουρανός
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΠΙΘΥΜΙΑ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΠΙΘΥΜΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Τρίτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Τοπάζι, Τυρκουάζ
ΜΕΤΑΛΟ : Σίδηρος
ΑΡΩΜΑ : Αψέντι
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Γεν. όργανα, Κύστη, Γοφοί
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Ουροπ/κού, Μήτρας, Ρευματισμοί, Κήλη, Αποστήματα
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Θειικό Ασβέστιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Θειικό Νάτριο
ΦΥΤΑ : Αψίνθιο
ΧΡΩΜΑ : Κόκκινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Ιχθύς, Καρκίνος, Αιγόκερως, Παρθένος
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΓΡΙΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 4-8, 15-20
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 1, 2, 3, 28, 29, 30
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 7, 18, 20.

*