Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Ο Ζυγός στην ανατολή, δίνει ένα σώμα συνήθως καλοφτιαγμένο, και αρμονικό. Φαίνεστε άτομο ευγενικό, συμπαθητικό και λεπτό, ευαίσθητο, συνεργάσιμο, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του ωραίου, του κομψού και της αρμονίας, διακριτικό και δίκαιο. Νιώθετε ολοκληρωμένοι όταν έχετε παρέα, είτε στην δουλειά είτε στον έρωτα. Η μοναξιά είναι ο εχθρός σας. Η πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα, είναι άμεσα συνδεδεμένα με την φύση σας. Ρυθμίστε την τάση σας, στο να σπαταλάτε χρήματα.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ "ΖΥΓΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ):

Οι τρόποι σας είναι πολύ ευγενικοί και η ευαισθησία σας συνήθως γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Εχετε την αίσθηση, όχι μόνον οτι μπορείτε να υποφέρετε αλλά και οτι είστε ικανή για μεγαλύτερη αυτοθυσία όταν και όπου χρειαστεί. Τα αισθήματα και οι συμπάθειές σας αναπτύσσονται υπερβολικά και πάντα παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Συνήθως όμως γίνεστε ευμετάβλητη ή άστατη. Οι διαθέσεις σε ότι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει, αλλάζουν ανάλογα με τα αισθήματά σας. Σας χαρακτηρίζει η δικαιοσύνη, η αρμονία, η τάξη, η γενναιοδωρία και η  δημιουργικότητα.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Καλλιτεχνική διάθεση, καλή αντίληψη, άστατη στον έρωτα, αγάπη στο καλό ντύσιμο και στα κοσμήματα. ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΛΟΓΙΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει ζεστή καρδιά και συντροφικότητα, τρυφερή και ήρεμη διάθεση, αισιόδοξη και καλόκαρδη και προτιμήσεις καλό γούστο και αγάπη, γιά κάθε τι αρμονικό, εκλεπτυσμένο, όμορφο, γιά την καθαριότητα και την τάξη. Προσδίδει τάσεις κάποιας οικονομικής ικανότητας, καλής τύχης και καλλιτεχνικής φύσης.

*

* ΖΥΓΟΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ, ΔΙΚΑΙΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Αφροδίτη
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Αέρας ( ΑΕΡΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ) ΝΟΗΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Παρορμητική-κινητική
ΕΞΑΡΣΗ : Κρόνος
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Αρμονία. Σύμβολο δικαιοσύνης
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Παρασκευή
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Διαμάντι
ΜΕΤΑΛΟ : Χαλκός
ΑΡΩΜΑ : Κανέλλα, Ιεροβοτάνη
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Κοιλιά, Νεφρά, Γεν. όργανα, Σπον. στήλη
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Λοιμώξεις ουρ/κού, Μήτρας, Νεφρών, Πονοκέφαλοι
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φωσφορικό Νάτριο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικό Κάλιο
ΦΥΤΑ : Πράσσο, Κύαμος
ΧΡΩΜΑ : Πράσινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Ζυγός, Τοξότης, Λέων, Δίδυμος, Υδροχόος

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 1-5, 11-18, 22-27
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 6-10, 19, 20, 21
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 3, 5.

*