Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Η Παρθένος στην ανατολή, δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Σας αρέσει ν' ασχολείστε με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Δείχνετε άτομο συνεσταλμένο, σεμνό και συντηρητικό, που προσαρμόζεται εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον, διακριτικό και ευγενικό, συχνά ανήσυχο, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και ροπή στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας, δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να κάνετε για τους πάντες και τα πάντα.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΗΝ "ΠΑΡΘΕΝΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΕΡΜΗΣ):

Μια ιδιαίτερη ικανότητα να "αντανακλάτε" τα αισθήματα των άλλων και να γίνεστε γρήγορα αγαπητή από τον κοσμο. Ισως υπερβολικά εξυπηρετική δημιουργείτε πολλές φορές την απορία στους άλλους να διερωτώνται για το άν κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας. Μερικές φορές ανησυχείτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είστε διστακτική ή και αλλάζετε εύκολα γνώμη. Είστε λίγο άτολμη, σας λείπει η αυτοπεποίθηση και είστε υπερβολικά έτοιμη να υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες. Σας χαρακτηρίζει η επιφυλακτικότητα και η προσπάθεια γιά να βάλετε χρήματα στην άκρη, και προσέχετε την υγεία σας και βαδίζετε συνήθως με σωστό διαιτολόγιο.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Φιλομαθής, ζωηρό μυαλό, μεθοδική. ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΨΟΓΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Ο ΕΡΜΗΣ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει καλή νοητική ικανότητα, εξυπνάδα και προσαρμοστικότητα, γονιμότητα επινόησης και πιθανόν καλή μνήμη και ικανότητα ομιλίας. Προσδίδει τάσεις πονηριάς και μυστικοπάθειας καθώς επίσης επιφυλακτικότητας ή απόσυρσης. Επίσης δημιουργεί τάσεις έλλειψης συγκέντρωσης και επιμονής καθώς και ασχολίας με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως.

*

* ΠΑΡΘΕΝΟΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΜΕΘΟΔΙΚΗ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ερμής
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Γη ( ΚΑΡΠΙΣΜΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΘΕΡΙΣΜΟ ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Μεταβλητή-προσαρμοστική
ΕΞΑΡΣΗ : Ερμής
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Υπηρεσία. Σύμβολο αγνότητας
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΑΝΑΛΥΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Τετάρτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ιασίτης
ΜΕΤΑΛΟ : Υδράργυρος
ΑΡΩΜΑ : Βενζίνη
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Πλάτη, Εντερα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Εντερικές, Ρευματισμοί
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : θειικό Κάλιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικός Σίδηρος
ΦΥΤΑ : Χαμομήλι
ΧΡΩΜΑ : Σταχτί

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Ταύρος

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 6, 7, 8, 11-15
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 1-5, 28, 29, 30
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 14, 20.

*