" Λ Ε Ω Ν "

Α
πό 23/7 έως 23/8

Περήφανος πληθωρικός εγωιστής αλλά και ματαιόδοξος. Ο δυναμισμός του κυριαρχεί παντού μαζί με την αποφασιστικότητά του. Εχει ανάγκη την αγάπη την προσοχή και την αναγνώριση από όλους. Οτι λαμπερό, πολυτελές, έντονο, και γουστόζικο υπάρχει, του τραβάει την προσοχή και πρέπει να το αποκτήσει επιτόπου. Παρόλο που τα λεφτά τα θεωρεί ένα καλό μέσο για να περνά ο ίδιος καλά , δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι καλός στη διαχείριση των οικονομικών του. Ουσιαστικά είναι άνθρωποι με τρομερές ευαισθησίες και δύσκολα ξεκολλάνε από αυτές και από τις εξαρτήσεις τους. Άρα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρετε να αλλάξετε τις συνήθειες ενός λέοντα. Επίσης μην περιμένετε ποτέ να αναγνωρίσει το λάθος του. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι ευαίσθητοι πρέπει πολύ να προσέξουν το βάρος τους και τη διατροφή τους γιατί όταν εκνευρίζονται τρώνε αρκετά και συνήθως καταπίνουν χωρίς να μασάνε. Τα ευαίσθητα σημεία τους είναι: το καρδιαγγειακό σύστημα, το αίμα, οι ραχιαίοι σπόνδυλοι και το τρωτό τους σημείο είναι ότι σχεδόν πάντα αισθάνονται κουρασμένοι. Θα τους βρείτε εκεί όπου υπάρχει κόσμος και βαβούρα. Μην φανταστείτε ότι το επιδιώκευν, απλά τους βγαίνει. Πάντα έχουν την ανάγκη της αναγνώρισης. Είναι άνθρωποι ενεργητικοί και έχεουν ένα δικό τους τρόπο έκφρασης των σκέψεων τους. Σε όλες τους τις εκδηλώσεις είναι απόλυτοι πιστοί αλλά πάνω από όλα κτητικοί πιεστικοί και καταπιεστικοί. Έχουν όμως και τα καλά τους. Για παράδειγμα: είναι ένας χαρούμενοι άνθρωποι, γλεντζέδες και θα κάνευν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή του αλλού. Μην τον κάνετε ποτέ να αισθανθεί δεύτερος γιατί τον χάσατε. Εάν βέβαια αποτύχει στο στόχο του δεν πρόκειται να επιμείνει αλλά θα εξαφανιστεί γιατί δεν θέλει να δεχθεί την ήττα του. Η αυτοκριτική και γενικώς η κριτική είναι λέξεις άγνωστες για αυτόν και μην τολμήσετε να ασκήσετε κριτική σε αυτόν. Υπάρχουν τάσεις γιά μεγάλη προβολή αλλά θα πρέπει να αποφεύγουν τα σοβαρά λάθη όπως το να μην ψάχνουν την αλήθεια και να ακούν μόνο ότι τους βολεύει.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΛΕΟΝΤΑ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΟΣ), [ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ]:

Φιλόδοξη, με ζήλο και αποφασιστικότητα, επίμονη αισιόδοξη. Eξωστρεφής και συχνά πολύ γενναιόδωρη με τους άλλους με ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανη για τον εαυτό σας, μερικές φορές "παίζετε θέατρο" προκειμένου να πετύχετε κάτι. Διαθέτετε αρκετή οργανωτική ικανότητα και είστε ικανή να βρίσκεστε επικεφαλής υποθέσεων. Εχετε έντονη την αίσθηση της προσωπικής αξιοπρέπειας, της κοινωνικότητας και της γενναιοδωρίας. Υπάρχουν τάσεις που μπορούν να σας κάνουν δεσποτική, τυραννική, αδίσταχτη, καυχισιάρα, σνομπ. Είστε φιλόδοξη, ηγετική και σας αρέσει να σας θαυμάζουν και, λέτε συχνά τη λέξη εγώ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Χρειάζεται να διατηρείτε σωστή ισορροπία ανάμεσα στη προσωπική σας φιλοδοξία και στα μέσα που χρησιμοποιήτε γιά την πραγματοποίηση της.

ΤΑΣΕΙΣ γιά αναιμία, δισκοπάθεια, πόνους στη ραχοκοκκαλιά. Προσοχή στις καρδιακές παθήσεις.

*

* ΛΕΩΝ * (Τέτοια σταθερότητα? κι όμως)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ. *ΘΑΡΡΟΥΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ
KΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ηλιος - ημέρα (αμάν το πάθος σου, κάηκα
τουρουφλίστηκα.)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Φωτιά ( ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ) ΦΛΟΓΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Σταθερή-συντηρητική
ΕΞΑΡΣΗ : Ποσειδώνας
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΔΙΟΙΚΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Κυριακή
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ρουμπίνι
ΜΕΤΑΛΟ : Χρυσός
ΑΡΩΜΑ : Ηλιοτρόπιο
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Καρδιά, Αρτηρίες, Πλάτη
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Καρδιακές παθήσεις, Κυκλοφοριακού
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φωσφορικό Μαγνήσιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Χλωριούχο Νάτριο
ΦΥΤΑ : Δάφνη
ΧΡΩΜΑ : Κίτρινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Κριός, Τοξότης, Δίδυμος, Ζυγός
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : από τις 26 εως 30 κάθε μήνα
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 1-10
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 19

*