" Κ Α Ρ Κ Ι Ν Ο Σ "

Από 22/6 έως 22/7

Ευαισθησία τρυφερότητα και στοργή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Ανθρωποι της οικογένειας όπου μέσα από αυτήν μπορούν να δημιουργήσουν και να εκφραστούν. Έχουν όμως τρομερές ψυχολογικές μεταπτώσεις οι οποίες αρκετές φορές τους δημιουργούν προβλήματα πάχους γιατί επηρεάζονται οι λεμφοενδοκρινείς αδένες τους. Σε μεγάλη ηλικία παρουσιάζουν τάσεις γιά κατάθλιψη. Είναι αρκετά δύσκολος σαν άνθρωπος και δύσπιστος. Αν όμως τον κατακτήσετε και κερδίσετε την εμπιστοσύνη του τότε σας δίνει και τα κλειδιά του σπιτιού του. Είναι ένας μεγάλος παραπονιάρης και μην μπείτε στον κόπο να τον πείσετε ότι του είστε πιστός γιατί δεν θα σας πιστέψει. Η μουρμούρα η γκρίνια και η καταπίεση ίσως μερικές φορές να γίνουν η δεύτερη φύση του. Αλλά σίγουρα είναι ευαίσθητος ρομαντικός και αφοσιωμένος σύντροφος. Μόνο μην κάνετε το λάθος να υποκύψετε στα διάφορα νευρωτικά του κομμάτια γιατί θα σας παίζει ακριβώς όπως θέλει. Αγαπά παρά πολύ τα παιδιά και τα ζώα. Αλλά το μείον τους σε αυτή την περίπτωση είναι ότι βαριούνται να ασχοληθούν μαζί τους. Καλό είναι να κάνουν μια ενδοσκόπηση για να βρουν την «ρίζα του κακού». Και βέβαια να προσέξουν την ροπή τους προς τις κακές τους συνήθειες και τις τάσεις γιά ροπή προς το αλκοόλ. Πιθανές αλλαγές και στο επάγγελμα.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΚΑΡΚΙΝΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΣΕΛΗΝΗ):

Είστε πολύ ευαίσθητη και πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται από τη διαίσθηση ή τα συναισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένη, αναζητάτε την ασφάλεια και την προστασία για την οικογένεια ή τον εαυτό σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σπίτι ή ακόμα και την μαγειρική. Στην πολύ προσωπική σας ζωή έχετε μεγάλη ανάγκη για
κατανόηση από τον σύντροφο ιδιαίτερα σε θέματα συναισθηματικά, σημείο το οποίο φαίνεται πως θα σας απασχολεί ιδιαίτερα σε όλη σας την ζωή. Είστε ρομαντική, επίμονη και αγαπάτε τη φύση, ενδιαφέρεστε γιά το σπίτι, το παρελθόν, την οικογένεια και συνήθως μιλάτε πολύ. Υπάρχουν τάσεις για επιπολαιότητα, τεμπελιά, αστάθεια, δειλία, κατήφεια, ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΗ ΝΑ ΘΙΓΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η Πολλή ευαισθησία βλάπτει και σας κάνει άβουλη, ασθενική, δειλή, όπως και η υπερβολική έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους.

ΤΑΣΕΙΣ για ευαισθησία στη μήτρα, στις ωοθήκες, στο στομάχι. Χρειάζεται σωστό διαιτολόγιο και άσκηση.

*

* ΚΑΡΚΙΝΟΣ * (Με την πρώτη δυσκολία, χώνομαι στο καβούκι)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΣΥΝΑΙΣΘ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. *ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΕΠΙΜΟΝΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΣΤΟΡΓΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Σελήνη - νύκτα (και...κλάψα όλη μέρα.)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Νερό ( ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΣΑΙ ) ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Παρορμητική-κινητική
ΕΞΑΡΣΗ : Δίας
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Δευτέρα
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Σμαράγδι, Κεχριμπάρι
ΜΕΤΑΛΟ : Αργυρος
ΑΡΩΜΑ : Ιρις
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Νεύρα, Στομάχι, Στήθος, Σπλήνα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Πεπτικές-Κοιλιακές παθήσεις, Γυναικολογικά
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φθοριούχο Ασβέστιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικό Ασβέστιο
ΦΥΤΑ : Παπαρούνα, Τουλίπα
ΧΡΩΜΑ : Μπλέ

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Σκορπιός, Ταύρος, Ιχθύς, Παρθένος
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΤΡΥΦΕΡΗ, ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 1-9, 10, 11, 12, 22, 23, 28, 29, 30
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: 13, 14.
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 1, 2, 3, 4, 15

*