Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Ο Καρκίνος στην ανατολή, δίνει ένα σώμα ευαίσθητο, που επηρεάζεται εύκολα και άμεσα από το περιβάλλον του. Φαίνεστε άτομο ήρεμο, μοναχικό, κλειστό, ευαίσθητο και εύθικτο . Το παρελθόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είστε άτομο επίμονο, αφοσιωμένο στην οικογένεια, επιτυχημένο στις επιχειρήσεις, εργατικό και με ανεπτυγμένη την αίσθηση της οικονομίας. Τα ακίνητα, το δικό σας σπίτι, είναι για σας σημαντική σιγουριά, γι' αυτό φροντίζετε να αποκτήσετε οπωσδήποτε. Τελος δείχνετε άτομο μετρημένο, δύσπιστο , απαιτητικό, παράξενο και παραπονιάρικο.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ "ΚΑΡΚΙΝΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΣΕΛΗΝΗ):

Φύση πιό συναισθηματική παρά αντιδραστική στις σχέσεις σας με τους άλλους, "ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ" τα πράγματα και τις καταστάσεις και συχνά υπερβάλετε σε προστατευτικότητα στις σχέσεις με τους άλλους. Επηρεάζεστε εύκολα από εκείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά έχετε την τάση να είστε ψυχρή, συγκρατημένη και δύσπιστη απέναντι σε εκείνους
που δεν γνωρίζετε καλά ή που δεν σας αρέσουν. Ζείτε σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο των αισθήσεων και μερικές φορές γίνεστε ευμετάβλητη ή ιδιότροπη. Λιτοδίαιτη.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Αφοσίωση στο σπίτι, ποικιλία, ταξίδια, δημόσια ζωή, επιδίωξη ιδιοκτησίας, προσεχτική με τα χρήματα. ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΖΕΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ, ΚΡΑΤΗΜΑ ΕΝΘΥΜΙΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Η ΣΕΛΗΝΗ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει ανεπτυγμένη φαντασία, αισθήματα και αισθήσεις ενεργά, δημιουργεί τάσεις μεταβολής της διάθεσης από την μιά μέρα στην άλλη και προσδίδει έλλειψη ενεργητικότητας και επιμονής. Δίνει ενδιαφέρον γιά την οικογενειακή ζωή, τις επιχειρήσεις, τις πρακτικές επιστήμες και την εφαρμοσμένη τέχνη. Και τέλος κάνει τ'άτομα προσεκτικά και συνετά, πρακτικά και ικανά με τάση προς την οικονομία και προβλεπτικότητα, εάν και εφ' όσον
δεν αφήσουν να παρασυρθούν από την φαντασία ή τα αισθήματά τους.

*

* ΚΑΡΚΙΝΟΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΕΠΙΜΟΝΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΣΤΟΡΓΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Σελήνη
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Νερό ( ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΣΑΙ ) ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Παρορμητική-κινητική
ΕΞΑΡΣΗ : Δίας
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Συναίσθημα. Σύμβολο του παρελθόντος
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΚΙ : ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Δευτέρα
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Σμαράγδι, Κεχριμπάρι
ΜΕΤΑΛΟ : Αργυρος
ΑΡΩΜΑ : Ιρις
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Νεύρα, Στομάχι, Στήθος, Σπλήνα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Πεπτικές-Κοιλιακές παθήσεις, Γυναικολογικά
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φθοριούχο Ασβέστιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικό Ασβέστιο
ΦΥΤΑ : Παπαρούνα, Τουλίπα
ΧΡΩΜΑ : Μπλέ

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Σκορπιός, Ταύρος, Ιχθύς, Παρθένος

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 1-9, 10, 11, 12, 22, 23, 28, 29, 30
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: 13, 14.
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 1, 2, 3, 4, 15.

*