Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Αν ο ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, έχετε σώμα νευρικό και υπερκινητικό. Είστε άτομο υπερενεργητικό και περίεργο . Δεν σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε ένα στόχο ή σκοπό. Η αντίληψή σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και καταλαβαίνετε γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας. Η ευστροφία σας, σας κάνει να αντιδράτε πολύ γρήγορα και άμεσα. Έχετε ταλέντο στο να μαθαίνετε εύκολα . Με την οξυμένη αντίληψη σας, μπορείτε να αντιγράφετε οτιδήποτε δείτε στο περιβάλλον. Οι αλλαγές σε ιδέες και συνήθειες είναι συχνές στη ζωή σας. Τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, σας έλκουν ιδιαίτερα και βοηθούν την ανήσυχη φύση σας, αρκεί να μην το παρακάνατε.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΔΥΜΟΥΣ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΕΡΜΗΣ):

Είστε γρήγορη, έξυπνη και δίνετε πάρα πολλά στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ομιλητική, ίσως νευρική, συχνά αλλάζετε διαθέσεις προσπαθώντας να ικανοποιήσετε αυτούς που σας περιτριγυρίζουν. Εχετε γρήγορες εναλλαγές στόχων ή σκοπών στην ζωή αλλά διαθέτετε και μια ιδιαίτερη ικανότητα προσαρμογής στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, επίσης διαθέτετε αρκετή μεταβλητότητα και ευελιξία που μερικές φορές μετατρέπονται σε έλλειψη επιμονής και τάξης. Είστε αναποφάσιστη και ευερέθιστη.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Μαθαίνετε εύκολα, αγάπη γιά το διάβασμα το γράψιμο, το χορό, τα ταξίδια. Περιέργια, ντροπαλότητα, απομόνωση. ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Ο ΕΡΜΗΣ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει καλή νοητική ικανότητα, εξυπνάδα και προσαρμοστικότητα, γονιμότητα επινόησης και πιθανόν καλή μνήμη και ικανότητα ομιλίας. Προσδίδει τάσεις πονηριάς και μυστικοπάθειας καθώς επίσης επιφυλακτικότητας ή απόσυρσης. Επίσης δημιουργεί τάσεις έλλειψης συγκέντρωσης και επιμονής καθώς και ασχολίας με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως.
*

* ΔΙΔΥΜΟΙ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΗ, ΠΟΙΚΙΛΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ερμής
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Αέρας ( ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΕΡΑΚΙ ) ΝΟΗΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Μεταβλητή-προσαρμοστική
ΕΞΑΡΣΗ : Β. Δεσμός
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Επικοινωνία. Σύμβολο ενότητας
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΝΟΜΙΖΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Τετάρτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Βήρυλλος
ΜΕΤΑΛΟ : Υδράργυρος
ΑΡΩΜΑ : Βενζίνη, Αρκευθίς
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Πνεύμονες, Χέρια, Ωμοι
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Αναπνευστικού, Νευρικές παθήσεις, Ψυχολογικά
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Χλωριούχο Κάλιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Πυριτικό Οξείδιο
ΦΥΤΑ : Πεύκη, Βαλεριάνα, Χαμομήλι
ΧΡΩΜΑ : Σταχτί

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Ζυγός, Λέων, Κριός, Υδροχόος

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 1-4, 8, 9, 10, 11, 12, 17-22
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 5-7, 23-29
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 11, 27.

*