Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Ταύρος φαίνεστε στους άλλους ήσυχο, ήρεμο, υπομονετικό και πεισματάρικο άτομο. Δύσκολα αλλάζετε ιδέες ή συνήθειες. Παίρνετε αργά αποφάσεις, γι'αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να τις αλλάξετε αργότερα. Εχετε αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση της κτητικότητας. Τα υλικά αγαθά σας δίνουν την ασφάλεια που ζητάτε. Η αισθητική σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και πάντα έχετε μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Είστε εκλεκτικοί στο φαγητό, το ωραίο σπίτι και τα πράγματα γενικώς που σας περιβάλλουν.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ "ΤΑΥΡΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ):

Παραμένετε σταθερή, ακόμα και ευγενική στις περισσότερες δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Μερικές φορές όμως γίνεστε πολύ επίμονη και πεισματάρα προσπαθώντας να φέρετε σε πέρας κάποια υποχρέωσή σας. Κινήστε αργά και προσεκτικά. Η φυσική σας τάση είναι να ακολουθείτε σταθερή πορεία ζωής για αρκετό χρονικό
διάστημα και με ελάχιστες αλλαγές. Είστε ικανή να εργάζεστε σκληρά είτε για κάποιο άτομο, είτε γιά κάποιο σκοπό που σας ελκύει και γιά τον λόγο αυτό να υποστείτε κάποιες θυσίες.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Υπομονή, σταθερότητα, εγκαρδιότητα, ξεροκεφαλιά, πείσμα. ΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΧΡΙ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ. ΣΤΙΣ 6ο ΜΕ Δ.Ο ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΙΣ 6ο-10ο ΜΕ Δ.Ο ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΕΩΣ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει ζεστή καρδιά και συντροφικότητα, τρυφερή και ήρεμη διάθεση, αισιόδοξη και καλόκαρδη και προτιμήσεις καλό γούστο και αγάπη, γιά κάθε τι αρμονικό, εκλεπτυσμένο, όμορφο, γιά την καθαριότητα και την τάξη. Προσδίδει τάσεις κάποιας οικονομικής ικανότητας, καλής τύχης και καλλιτεχνικής φύσης.

*

* ΤΑΥΡΟΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΙΣΤΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΥΛΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Αφροδίτη
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Γη ( ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Σταθερή-συντηριτική
ΕΞΑΡΣΗ : Σελήνη
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Απόκτημα. Σύμβολο γονιμότητας
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΧΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Παρασκευή
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Αχάτης, Τοπάζι
ΜΕΤΑΛΟ : Χαλκός
ΑΡΩΜΑ : Κανέλλα, Ιεροβοτάνη
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Λαιμός, Ωμοι
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : θυροειδούς, Αδένες, Γεν. Οργανα
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : θειικό Νάτριο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Θειικό Ασβέστιο
ΦΥΤΑ : Πράσσο, Κύαμος
ΧΡΩΜΑ : Πράσινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Καρκίνος, Ιχθύς, Αιγόκερως, Παρθένος

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 4-9, 11-15, 21-28
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 1, 2, 3, 16, 17, 29, 30
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 15, 27.

*