" Ι Χ Θ Ε Ι Σ "

Aπό 20/2 έως 20/3

Οι πιο ευαίσθητοι, τρυφεροί, ονειροπόλοι, και ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου. Εχουν για κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και αυτό τους δίνει δημιουργική φαντασία καλλιτεχνικές τάσεις και ανησυχίες αλλά τους μπερδεύει παράλληλα. Είναι τόσο γλυκοί τόσο γοητευτικοί και έτοιμοι να σας ακολουθήσουν παντού. Διαισθητικοί, δεκτικοί, ανασφαλείς, αρκετά ρεαλιστές τρυφεροί και χαδιάρηδες. Γεμάτοι εσωστρέφεια και θεωρία. Είναι ευαίσθητοι και καλοί εραστές. Ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι αδύναμος είναι αδιάφορος. Υπάρχουν δυο είδη ιχθύων: ο πρώτος είναι ο θετικός δεκτικός και πρόσφορος άνθρωπος του ζωδιακού κύκλου και ο δεύτερος είναι ο αριβίστας , ο αρνητικός και εγωκεντρικός άνθρωπος. Από εσάς εξαρτάται το τι θα πάρετε από τον καθένα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πλασμένοι για να δημιουργούν. Μην σκεφτείτε ποτέ να τους στερήσετε τη δυνατότητα της δημιουργίας. Αν τον κρίνετε αυστηρά και στη συνέχεια τον απορρίψετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκδηλωθεί με άσχημους τρόπους σε βάρος δικό του και δικό σας. Σωματικά προβλήματα δεν παρουσιάζουν πολλά παρά μόνο μια κακή κυκλοφορία του αίματος. Έχει όμως μια προδιάθεση για ψυχοσωματικές αρρώστιες και κατά επέκταση προδιάθεση για ψυχοφάρμακα. Ακόμη και όταν είναι καλά ψυχολογικά πάντα έχει μέσα του μια γλυκιά μελαγχολία και άγχος. Αν θέλετε να τον κρατήσετε δίπλα σας πρέπει συνέχεια να ασχολείστε μαζί του γιατί αν τον αφήσετε μόνο θα δραπετεύσει και θα αποξενωθεί από εσάς.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ "ΙΧΘΕΙΣ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/ΔΙΑΣ):

Υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητική, γίνεστε ικανή να κάνετε πραγματικότητα τα οράματα και όνειρά σας. Ικανή να συμπάσχετε με τους άλλους και από την φύση σας ευσπλαχνική, φιλάνθρωπη και πάντα πρόθυμη να βοηθήσετε όσους έχουν προβλήματα. Καλόβολη, προσαρμοστική, αρκετά φιλόδοξη και δεκτική στις
εξωτερικές επιρροές. Σέβεστε την τάξη, έχετε ζεστή καρδιά, δυνατό χαρακτήρα, ευαισθησία, εξυπνάδα και πολύ αγάπη γιά τα ζώα. Είστε άτομο ευσυγκίνητο, κλαψιάρικο και πολυλογούδικο και είστε καλή σύζυγος. Υπάρχουν τάσεις να είστε ευμετάβλητη, άταχτη, σπάταλη, αναβλητική, καχύποπτη, άλλοτε κεφάτη άλλοτε κατηφής, μαζοχίστρια.
Με Δ.Ο. επιρρεπής στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Χρειάζεται μιά ισορροπία ανάμεσα στη δυνατή φαντασία και στη δημιουργικότητα σας, γιά να γίνει πρακτική εφαρμογή των ικανοτήτων σας. Τα ποτά και τα ναρκωτικά δεν οδηγούν πουθενά.

ΤΑΣΕΙΣ γιά κρυολογήματα, θρομβώσεις, προσοχή στο κυκλοφορικό.

*

* ΙΧΘΕΙΣ * (Κάπου κει, στα σύννεφα)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. *ΑΜΕΡΙΜΝΗΣΙΑΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ποσειδώνας, Δίας - νύκτα (μιά ζωή μπερδέματα)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Νερό ( ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ) ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Μεταβλητή-προσαρμοστική
ΕΞΑΡΣΗ : Αφροδίτη
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΠΙΣΤΕΥΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Πέμπτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Χρυσόλιθος, Μαργαριτάρια
ΜΕΤΑΛΟ : Κασσίτερος
ΑΡΩΜΑ : Αλόη, Μέντα
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Πόδια, Πέλματα, Λεμφικά αγγεία
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Αναπνευστικού, Στομαχικές-Νευρικές παθήσεις
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φωσφορικός Σίδηρος
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Θειικό Κάλιο
ΦΥΤΑ : Βιολέτα
ΧΡΩΜΑ : Μπλέ, Κόκκινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως
ΖΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΤΡΥΦΕΡΗ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 7, 8, 10-12, 19-22, 26-28
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 4, 24
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 13, 20, 27.

*