Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Αν ο ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, το σώμα σας συνήθως είναι λεπτό, και ευαίσθητο. Φαίνεστε προσωπικότητα ευαίσθητη, ευσυγκίνητη και δεκτική. Δείχνετε ότι καταλαβαίνετε και συμπονάτε τους αδικημένους. Τα περιθωριακά άτομα, σας πλησιάζουν εύκολα, γι'αυτό να προσέχετε ιδιαίτερα τις παρέες σας και τις καταχρήσεις που βρίσκουν γόνιμο έδαφος στο άτομό σας, σε συνδυασμό με την ευπλασία σας. Είστε άτομο ονειροπόλο και ρομαντικό και σας έλκουν η απομόνωση, η περισυλλογή και τα μυστήρια. Οι τέχνες γίνονται για σας η καλύτερη εκδήλωση της φαντασία σας.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΥΣ "ΙΧΘΕΙΣ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/ΔΙΑΣ):

Εχετε συμπεριφορά και τρόπους ευγενικούς. Η ευαισθησία σας στην επικοινωνία και στις σχέσεις με τους άλλους γίνεται πάντα αντιληπτή. Συχνά δίνετε στους άλλους την εντύπωση οτι όχι μόνον ενδιαφέρεστε αλλά και είστε ικανή να αυτοθυσιαστείτε για αυτούς. Διαθέτετε ισχυρή και γόνιμη φαντασία, είστε ευσυγκίνητη και συναισθηματική και κατάλληλη για κάθε απασχόληση στη ζωή. Καλοκάγαθη και βολική, σας αρέσει να τα έχετε καλά με όλους πράγμα που το καταφέρνετε σχεδόν πάντοτε. Σας χαρακτηρίζει η εγκαρδιότητα, η ευγένεια, η φιλοξενία και η μεθοδικότητα. Είστε ευσυγκίνητη, ευφάνταστη και σας αρέσει η λεπτομέρεια και η τάξη. Αγαπάτε τη μουσική και τα ζώα.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Γρήγορη αντίληψη, έμπνευση, ευστροφία, καλωσύνη, αβεβαιότητα, αναποφασιστικότητα. ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Ο ΔΙΑΣ σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει μιά αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, κοινωνική εκτίμηση και επιτυχία. Δημιουργεί άτομα, καλόκαρδα, γενναιόδωρα, φιλάνθρωπα και δημοφιλή. Δημιουργεί τάσεις, γιά αγάπη της τάξης (εννόμου), της ιδιοκτησίας, των εθίμων, της άνεσης, της λεπτότητας, του καλού γούστου και του όμορφου περιβάλλοντος.

*

* ΙΧΘΕΙΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ποσειδώνας, Δίας
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Νερό ( ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ) ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Μεταβλητή-προσαρμοστική
ΕΞΑΡΣΗ : Αφροδίτη
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Ευαισθησία. Σύμβολο αμεριμνησίας
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΠΙΣΤΕΥΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Πέμπτη
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Χρυσόλιθος, Μαργαριτάρια
ΜΕΤΑΛΟ : Κασσίτερος
ΑΡΩΜΑ : Αλόη, Μέντα
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Πόδια, Πέλματα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Αναπνευστικού, Στομαχικές-Νευρικές παθήσεις
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φωσφορικός Σίδηρος
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Θειικό Κάλιο
ΦΥΤΑ : Βιολέτα
ΧΡΩΜΑ : Μπλέ, Κόκκινο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 7, 8, 10-12, 19-22, 26-28
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 4, 24
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 13, 20, 27.

*