" Υ Δ Ρ Ο Χ Ο Ο Σ "

Από 21/1 έως 19/2


Ο εφευρετικός ο καλλιτέχνης, ο πρωτοπόρος, ο ανεξάρτητος, ο ιδεολόγος, ο ψύχραιμος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του. Είναι απρόβλεπτος. Θα τον αναγνωρίσετε πολύ εύκολα γιατί είναι ο άνθρωπος που βάζει όρους, βάζει καλούπια και είναι αυτός που τα σπάει. Πάντως είναι σαφής και τυπικός στις υποχρεώσεις του. Παρουσιάζει τρομερή ευαισθησία στο στομάχι και είναι αυτός που δεν δέχεται εύκολα εξαρτήσεις. Θα τον συναντήσετε οπουδήποτε υπάρχει πρόκληση και ηλεκτρονικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και αν βρίσκεται είναι πάντα στον δικό του κόσμο χαμένος. Είναι ο άνθρωπος που εξελίσσεται. Τρομερός σαν φίλος και πάντα ανεξάρτητος. Το μοντέλο του στον έρωτα, είναι το ερωτικό -φιλικό. Αν θέλετε να τον προσεγγίσετε πρέπει να του μιλήσετε για αξίες για τον συνδικαλισμό για τα δικαιώματα των ανθρώπων και για δικαιοσύνη. Μην ξεχάσετε ποτέ ότι αν δεν είναι στη κατάσταση που θέλει να βρίσκεται τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας ακούσει ή να τον πείσετε προσπαθώντας να του δώσετε συμβουλές. Είναι πάντως ο μεγάλος ανθρωπιστής. Μπορεί στις προσωπικές του σχέσεις να είναι ψυχρός ή σκληρός, γιατί δεν ψάχνει απλά για σύντροφο αλλά ψάχνει το μοντέλο άνθρωπος - σύντροφος. Θα σας καταπλήξει γιατί δεν κοιτάζει σχεδόν ποτέ την εξωτερική εμφάνιση αλλά πάντα την ψυχή του αλλού. Επίσης είναι ο άνθρωπος που αναγνωρίζει το λάθος του και σπεύδει να το διορθώσει. Μην προσπαθήσετε να τον εκβιάσετε γιατί δεν το δέχεται ποτέ. Καλόν είναι να μάθουν να μην βιάζονται και να μην προκαλούν πριν ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΥΔΡΟΧΟΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ΚΡΟΝΟΣ)[ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ] :

Εχετε "ανοικτό μυαλό" και είστε δημοκρατική. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτή στις σχέσεις σας με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμη να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί. Είστε κατάλληλη για δημόσια ζωή και πετυχαίνετε καλύτερα σε κάποιον ευρύ τομέα δραστηριότητας παρά σε κάποιον μικρό ή περιορισμένο. Διαθέτετε αρκετή διορατικότητα, ώστε να είστε καλή κριτής του χαρακτήρα και της ανθρώπινης φύσης. Είστε υπομονετική, φιλική, πιστή και αφοσιωμένη. Υπάρχουν τάσεις να γίνεστε αναποφάσιστη, αδέξια, άστατη, δύσπιστη, πονηρή, να έχετε υποκρισία και έλλειψη ηθικής αντοχής. Επίσης να είστε άτομο που μονίμως αμφισβητεί, που ενθουσιάζεται και βαρυέται γρήγορα και να αισθάνεται συνήθως αδικημένο. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ
ΑΛΛΑΓΗ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ, ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΗ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΗ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η Εμμονή στις ιδέες, η έλλειψη προβλεπτικότητας και η αργοπορία δυσκολεύουν το να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Χρειάζεται περισσότερο συγκέντρωση του νου γιά καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα.

ΤΑΣΕΙΣ γιά ευαισθησία των κάτω άκρων, γιά φλεβίτιδα, προσοχή στο κυκλοφορικό και το νευρικό σύστημα.

*

* ΥΔΡΟΧΟΟΣ * (Στον κόσμο μου)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. *ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ουρανός, Κρόνος - ημέρα (μακάρι νά ξερα τι θέλλω)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Αέρας ( ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΛΟΣ ) ΝΟΗΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Σταθερή-συντηρητική
ΕΞΑΡΣΗ : Πλούτωνας
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΓΝΩΡΙΖΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Σάββατο
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ζαφείρι, Ακουαμαρίνα
ΜΕΤΑΛΟ : Μόλυβδος
ΑΡΩΜΑ : Θείο, Μήκων
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Κλειδώσεις, Αστράγαλοι, Γάμπες, Αίμα, Αδένες
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Σπλήνας, Κυκλοφοριακού, Κιρσοί, Κατάγματα
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Χλωριούχο Νάτριο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικό Μαγνήσιο
ΦΥΤΑ : Νυχτολούλουδο
ΧΡΩΜΑ : Βιολετί

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Κριός, Δίδυμος, Τοξότης, Ζυγός
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 5-9, 14-20, 26-29
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 10-13
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 7, 16, 17, 20

*