Ω Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ

Aν ο ωροσκόπος σας είναι ο Υδροχόος, το σώμα σας συνήθως είναι δυνατό και νευρικό. Φαίνεστε άτομο ανεξάρτητο, φιλελεύθερο και επαναστατικό. Η προσωπικότητα σας εκφράζεται καλύτερα σε κοινωνικά θέματα και στην φιλία, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Δείχνετε τις ανθρωπιστικές σας ευαισθησίες συνήθως μέσα από ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό και μπορείτε να βλέπετε μπροστά με μεγάλη ευκολία. Είστε άτομο με ανθρωπισμό, οράμματα και ιδέες. Προσέξτε την αντιδραστική και ριζοσπαστική φύση σας.

ΤΟ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ "ΥΔΡΟΧΟΟ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ΚΡΟΝΟΣ):

Πολύ κοινωνική και φιλική, δεν χάνετε ευκαιρία για καινούργιες σχέσεις ή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Ο ιδεαλισμός σας αλλά και η εκκεντρικότητά σας, γρήγορα γίνεται αντιληπτή και αποδεκτή από τους άλλους. Εχετε δυνατή θέληση, έντονες και διαμορφωμένες απόψεις και δεν αλλάζετε πολύ εύκολα. Ανοικτή, ευθύς, ειλικρινής, και παρόλο που μερικές φορές είστε σιωπηλή και συγκρατημένη δεν παρασύρεστε στη μελαγχολία και προσπαθείτε πάντα να είστε καλοδιάθετη, υπομονετική, πιστή, και αποφασηστική.

ΔΙΑΝΟΙΑ. Λογική, εξυπνάδα, γερή μνήμη, σταθερότητα, επιμονή, κέφι, εφευρετικότητα, ιατρική. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΥΛΑΣ.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, Ο ΚΡΟΝΟΣ σας κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, χαρίζει μιά διάθεση που είναι αυστηρή, σοβαρή και σκεπτική. Επίσης χαρίζει, αυτοέλεγχο, συγκράτηση, δύναμη θέλησης, στάση υπομονετική, ηρεμία, αντοχή καθώς και μιά φυσική τάση προς την λιτότητα, την σύνεση και την προσεκτικότητα. Δημιουργεί τάσεις χειρισμού των υποθέσεων με πρακτική ικανότητα, με αποτελεσματικότητα και οικονομία.

*

* ΥΔΡΟΧΟΟΣ *

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Ουρανός, Κρόνος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Αέρας ( ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΛΟΣ ) ΝΟΗΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Σταθερή-συντηρητική
ΕΞΑΡΣΗ : Πλούτωνας
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : Αλτρουισμός. Σύμβολο δοκιμασίας
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΓΝΩΡΙΖΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Σάββατο
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ζαφείρι, Ακουαμαρίνα
ΜΕΤΑΛΟ : Μόλυβδος
ΑΡΩΜΑ : Θείο, Μήκων
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Κλειδώσεις, Αστράγαλοι, Γάμπες, Αίμα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Σπλήνας, Κυκλοφοριακού, Κιρσοί, Κατάγματα
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Χλωριούχο Νάτριο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φωσφορικό Μαγνήσιο
ΦΥΤΑ : Νυχτολούλουδο
ΧΡΩΜΑ : Βιολετί

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Κριός, Δίδυμος, Τοξότης, Ζυγός

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 5-9, 14-20, 26-29
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 10-13
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 7, 16, 17, 20.

*