" Α Ι Γ Ο Κ Ε Ρ Ω Σ "

Από 22/12 έως 20/1

Συντηρητικός, αποφασιστικός, φιλόδοξος, δυναμικός και πολύ οργανωτικός. Είναι ο άνθρωπος που φορά το προσωπείο της σκληρότητας αλλά από πίσω κρύβεται ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος που απλά επειδή οι συνθήκες της ζωής τον πόνεσαν έβαλε τείχη. Όμως είναι τρομερά ορθολογιστής ξεροκέφαλος και καριερίστας μέχρι την τελευταία στιγμή. Αναφερθήκαμε λοιπόν στις ευαισθησίες του και πρέπει να πούμε ότι ακριβώς αυτές οι καλυμμένες ευαισθησίες είναι που του δημιουργούν όλα τα σωματικά ψυχολογικά προβλήματα. Για παράδειγμα παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα. Οπως και προβλήματα στα δόντια, στην ακοή και στις αρθρώσεις. Ο άνθρωπος αυτός είναι μοναχικός ουσιαστικά. Έχει ανάγκη να ασκεί εξουσία γιατί έτσι ακριβώς επιβεβαιώνεται. Είναι το άτομο της σιωπής και αυτό είναι το μεγαλύτερο ίσως μειονέκτημα του. Αν προσέξετε όμως τα μάτια του θα δείτε ότι είναι τρομερά εκφραστικά και αυτό βοηθάει τους υπόλοιπους που αποτελούν το περιβάλλον του ώστε να τον ψυχολογήσουν. Φοβούνται την κριτική όπως και την απόρριψη. Για αυτό το λόγο είναι και επιφυλακτικοί - καχύποπτοι. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για τους ανθρώπους που συναναστρέφεται αλλά δεν θέλει να γνωρίζουν οι άλλοι για αυτόν. Ουσιαστικά είναι ένας αρκετά αισιόδοξος άνθρωπος που δεν αντέχει την μιζέρια. Όταν θέλει γίνεται τρομερά γοητευτικός και αποφασιστικός. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι διοικητικές θέσεις από τις οποίες μπορούν να ασκούν την τόσο πολυπόθητη εξουσία για αυτούς.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΑΙΓΟΚΕΡΩ" (ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ):

Διαθέτετε αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Οχι και τόσο συναισθηματική, αλλά συγκρατημένη και προσκολλημένη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας με επιμονή. Αντικειμενική και πάντα με την αίσθηση της πραγματικότητας. Σας αρέσει η δύναμη και είστε κατάλληλη για αρχηγία, παρόλο που μπορείτε επίσης να γίνετε πιστή
εργάτρια ή συνεργάτρια. Υπάρχει μιά τάση για απομόνωση ή μοναξιά εξαιτίας των περιστάσεων την οποία, πρέπει να περιορίσετε. Είστε φιλόδοξη, δραστήρια αλλά προσεκτική, λεπτολόγα και αρκετά πειθαρχημένη. Υπάρχουν κάποιες τάσεις για μεγάλη απαισιοδοξία, στεναχώρια γιά ασήμαντα ζητήματα, εγωισμό, νευρικότητα, έλλειψη εντιμότητας, αλλαγής της διάθεσης και μεγάλη ιδέα γιά τον εαυτό σας. Σίγουρα ενδιαφέρεστε γιά την καρριέρα σας, την αξιοπρέπεια σας αλλά κάνετε και τα πάντα για την βιτρίνα. ΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η Υπερβολική επιφυλακτικότητα διαταρράσει το μυαλό. Μάθετε να ανέχεστε περισσότερο τους άλλους και μη μεταχειριστείτε ανήθικα μέσα γιά να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Καλλιεργήστε την ευδιαθεσία.

ΤΑΣΕΙΣ γιά κράμπες, εξαρθρώσεις, πονόδοντους, προσοχή στα μαλλιά στα εκζέματα και στις δερματοπάθειες.

*

* ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ * (Τρώω τα πάντα γιά ν' αναρριχηθώ)

ΣΥΜΒΟΛΛΟ : ΕΥΘΥΝΗΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. *ΑΜΑΡΤΙΑΣ*
ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ, ΦΙΛΟΔΟΞΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : Κρόνος - νύκτα (σοβαρότητα, αυστηρότητα, οργάνωση)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ : Γη ( ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΤΙΖΕΙΣ ΚΑΣΤΡΟ ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ : Παρορμητική-κινητική
ΕΞΑΡΣΗ : Αρης
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ : ΕΡΓΟ.
ΡΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙ : ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΑ : Σάββατο
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ονυχας
ΜΕΤΑΛΟ : Μόλυβδος
ΑΡΩΜΑ : Μήκων
ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ : Δέρμα, Κόκαλα, Γόνατα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ : Σπλήνας, Αρθριτικά, Δερματοπάθειες
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ : Φωσφορικό Ασβέστιο
ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ : Φθοριούχο Ασβέστιο
ΦΥΤΑ : Κυπαρίσι, Μελιά
ΧΡΩΜΑ : Μαύρο

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : Ιχθύς, Σκορπιός, Παρθένος, Ταύρος
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ : ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ, ΚΛΑΣΣΙΚΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ : 8-10, 16-19
ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ : 11-15
HMEΡΕΣ ΤΙΜΩΝ : 20.

*